Cautare
Meniu
Acasa
Grupul
Contact
a.jpg

 

Management, investiţii şi dezvoltare

    Mă bucur că, deschizând această sumară prezentare a Grupului UZINSIDER îmi oferiţi ocazia de a vă familiariza în câteva cuvinte cu drumul parcurs de societatea comercială UZINSIDER şi cu actuala organizare a grupului.

    UZINSIDER S.A. s-a format la începutul anului 1992 cu scopul de a oferi consultanţă şi servicii comerciale specializate pentru realizarea de obiective industriale, în special pentru industria metalurgică. Am participat cca 10 ani la implementarea tuturor obiectivelor de modernizare de la Combinatele siderurgice din Galaţi, Călăraşi, Câmpia Turzii, Târgovişte şi parţial la alte fabrici din ţară.

    În intervalul 1997 – 2002 am preluat pachetele majoritare de acţiuni la unele firme constructoare de maşini – 24 IANUARIE S.A. Ploieşti, COMELF S.A. Bistriţa, PROMEX S.A. Brăila – precum şi la un institut de proiectări şi cercetări pentru industria metalurgică, respectiv actualul UZINSIDER ENGINEERING S.A. Galaţi.

    În aceeaşi perioadă a fost creată societatea UZINSIDER GENERAL CONTRACTOR S.A. Bucureşti, societate care preia în antrepriză lucrări de complexitate ridicată, atât în ţară cât şi pentru parteneri externi şi am separat activităţile comerciale prin înfiinţarea societăţii UZINSIDER TECHNO S.A. În acest fel, UZINSIDER S.A. s-a retras aproape în totalitate din operaţiunile comerciale, în prezent având ca sarcini principale managementul societăţilor din Grup, investiţii şi dezvoltare.

    Vizitând site-urile societăţilor din Grup veţi avea la dispoziţie date şi informaţii care pot fi folositoare pentru cunoaşterea potenţialului şi realizărilor de până acum ale acestora.

Constantin Savu

Preşedinte - Director General

©2007 SC Uzinsider SA